Het heeft jammer genoeg niet mogen zijn tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters. Leontine leek een nieuwe relatie te zijn begonnen met John Huibert, maar helaas liep ook die weer op de klippen.

Voor de kinderen van Leontine en Marco natuurlijk niet leuk om te zien. “Het leven gaat niet altijd over rozen, dat zeggen ze niet voor niks. Maar ik ben er wel van overtuigd dat mama weer gelukkig gaat worden in de liefde. Of dat met hem is of met iemand anders, dat weet ik niet”, zegt Jada Borsato in Weekend.

Wie Jada bedoelt met  ‘hem’, dat laat ze zelf in het midden. Dat kan zowel Marco Borsato zijn, John, of nog iemand anders.

“Het maakt me ook niet zoveel uit met wie dat zou zijn. Dat is wat de toekomst haar brengt en dat weten we natuurlijk niet. Zolang zij maar gelukkig is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.