De fans hopen nog altijd op een verzoening tussen Marco Borsato en Leontine Ruiters, maar dat is iets waar hun eigen kinderen toch niet meteen nog op hopen. 

“Ik heb ze natuurlijk gezien in hun huwelijk en op het einde ging dat niet meer. Als het niet gaat, dan gaat het niet. Als het wel ooit het geval zou zijn dan zou dat prachtig zijn, begrijp me niet verkeerd. Maar ik ben er helemaal oké mee als dat niet zo zou zijn”, zegt Jada in Weekend.

Ondertussen heeft Leontine er nog een breuk met John Huiberts opzitten. Ook dat was even moeilijk, maar ze wist zich daar ook weer over te zetten.

“Het was niet een heel gezellige periode voor haar, maar nu zit ze weer goed in haar vel. Het is heel leuk voor mij om haar weer vrolijk te zien.”

En zelf gaat het bij Jada ook goed in de liefde, wat de roddels ook mogen beweren. “Hij is alleen niet heel erg actief op social media en ook niet de grootste fan van foto’s maken samen. Dus ik heb gewoon niet zo heel veel recente foto’s met hem op te plaatsen. Hij focust zich momenteel erg op zijn studie, dus social media is niet zijn prioriteit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.