Jaap Reesema en Kim Kötter zijn al heel wat jaren gelukkig samen. Ze zijn een heel stabiel koppel en grote stormen hebben ze nog niet doorstaan. Je kan hun relatie moeilijk vergelijken met die van André Hazes en Monique Westenberg.

“Zo spannend is onze relatie zeker niet. Maar je mag ook niet vergeten dat André een heel bewogen jaar achter de rug heeft”, zegt Jaap in Story.

Een goeie relatie is altijd een mooie basis voor het schrijven van een nieuw nummer. Zijn relatie met Kim was ook de aanleiding voor zijn nummer: ‘Het heeft zo moeten zijn’.

“Ik ontmoette haar op een evenement in Amsterdam. Zij moest daar jureren en ik was er te gast met een vriend. We kwamen elkaar tegen en begonnen te babbelen. Het klikte zo goed dat we de hele nacht zijn gaan varen op de grachten van Amsterdam.”

Het was liefde op het eerste zicht en ze waren ook allebei vrijgezel, maar niet per se op zoek naar een relatie. “Soms overkomt het je gewoon. Omdat het zo heeft moeten zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.