Frans Bauer ziet er tegenwoordig meer dan schitterend uit. Hij is heel wat kilo’s afgevallen en voelt zich beter dan ooit. Sinds het herseninfarct van zijn Mariska beseft hij meer dan ooit dat gezondheid heel fragiel kan zijn.

“Ik ging me al heel snel realiseren dat 32 kilo extra niet goed is. Ik ben altijd een jojo geweest, maar als je op een gegeven moment maat 56 hebt en je jasje staat nog open, dan is dat niet leuk”, begint hij in Story.

Frans besloot om er iets aan te doen en ging volop sporten en lette beter op zijn voeding. Iets wat hij nu ook zeker wil proberen volhouden ondanks zijn onregelmatige leven.

Daarbovenop komt nu ook nog eens de zorg voor zijn moeder Wies. “Nee, ze komt niet bij ons wonen, die krijg ik nooit van het kamp af.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.