Hij is erg blij met zijn drie zonen

Wanneer je Jaap Reesema met zijn gezinnetje ziet, dan straalt iedereen van geluk. Jaap en zijn vrouw Kim Kötter zijn zo ontzettend gelukkig met elkaar en ongelofelijk trots op hun drie zonen: Muck, Youp en Ted.

Ook al hebben ze daar hun leven stevig voor moeten omgooien, ze zouden hun drie kleine rakkers niet meer kunnen missen. En het lukt hen nog altijd om hun gezinsleven met hun carrière te combineren.

“Iedereen die een kind krijgt, wil ik het volgende aanraden; accepteer zoals het is, ga niet moeilijk doen en ga niet lopen zeuren dat je elk weekend uit wil gaan. Als je dat snel accepteert, zal je zien dat het gezinsleven ook heel leuk kan zijn”, klinkt het bij Jaap in Goesting.

Kim en Jaap hadden lange tijd een podcast ‘Nu Wij Niet Meer Praten’, waarin ze openlijk over hun relatie en het gezinsleven praatten. Maar wegens gebrek aan tijd is de podcast gestopt.

Wie hard werkt, verdient natuurlijk ook goed zijn brood. Dat is bij het gezin Reesema-Kötter niet anders. “We hebben het hartstikke goed. We hebben net een nieuw huis gekocht en daar hebben we enorm veel geld in gestopt. Maar het is wel een goeie investering. Op financieel vlak hebben wij niet te klagen, maar we weten natuurlijk nooit wanneer het succes stopt. Morgen kan alles anders zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.