Hij herstelde sneller dan verwacht

Door een stomme val over een tapijt en een gebroken linkerheup moest Lee Towers wekenlang zonder zijn vrouw Laura slapen. Hij moest naar een revalidatiecentrum om te herstellen en kreeg daar gelukkig elke dag bezoek van zijn vrouw.

Zo’n revalidatie duurt normaal toch een zestal weken, maar bij de zanger ging het verbazingwekkend veel sneller. Na drie weken mocht hij het revalidatiecentrum al verlaten en daar is de man niet rouwig om.

“Ook thuis zal ik blijven trainen om mijn heup sterk te houden. Ik hoef in elk geval niet langer in het revalidatiecentrum te blijven en gelukkig ben ik snel weer samen met Laura”, reageert hij in Story.

Gelukkig heeft Lee in het revalidatiecentrum niet te veel tijd gehad om Laura heel erg te missen en heeft hij er zich absoluut niet verveeld.

“Ik heb heel veel op mijn eigen kamer gezeten. Ik at zelfs op mijn kamer. Alleen als er visite kwam, ging ik met hen naar het Rock-sportcafé dat ze hier hebben. Dat zit toch iets gezelliger. Op de momenten dat ik alleen was, zat ik op mijn kamer. Lezen, televisiekijken en veel bellen… Zo kwam ik de dagen wel door. Al moet ik toegeven dat ik ook veel geslapen heb. De afgelopen tijd merkte ik pas hoe moe ik was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl