Er zijn wel honderden redenen waarom koppels in een relatie al eens ruzie maken. Soms ligt de schuld bij de één, dan weer bij de ander. Zolang de ruzies ook opgelost geraken, is er geen vuilte aan de lucht. Dat is bij Nick Schilder en zijn vrouw Kirsten niet anders.

Al moet Kirsten toegeven dat ze er soms ook schuld bij heeft. “Eigenlijk gaan Nick en ik zelden een weekendje weg. En die keer dat we het wel deden ging het hopeloos mis. Ik kreeg direct last van enorme heimwee gevoelens naar de kinderen thuis”, bekent Kirsten in Party.

Kirsten was enorm gefocust op de kinderen en had alle moeite om iets uit handen te geven. Ze liet de kinderen liever niet achter en nog steeds niet.

“De eerste keer dat we het dus probeerden ging het tijdens de eerste nacht al mis. Ik kreeg ontzettende pijn in mijn buik. Nick vroeg of ik het nog leuk vond want hij zag dat ik al naar terugvluchten aan het zoeken was. Diezelfde avond zaten we in het vliegtuig terug naar huis.”

Niet iedere man zou zo begripvol hebben gereageerd als Nick, want hij vond het alleen maar lief. “Maar naast ons altijd mama en papa te voelen, willen wij ons ook nog eens man en vrouw voelen. Dat doen we dan door regelmatig te gaan lunchen of uit eten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl