Ooit was Thijs Römer een erg populair acteur in Nederland. Maar aan die periode lijkt nu wel een einde te zijn gekomen. Hij maakte zich schuldig aan grensoverschrijdend gedrag en dat deed niet alleen zijn carrière de das om, maar ook zijn huwelijk.

Thijs speelde jarenlang mee in reeksen en films als ‘Moordvrouw’, ‘Alles Is Familie’ en ‘F*ck De Liefde’, maar zoals het er nu naar uit ziet, ziet het er niet naar uit dat we Thijs nog snel ergens zullen in zien acteren, schrijft Party.

Zijn imago heeft een flinke deuk gekregen door de zedenfeiten. Dat hij nu ook nog eens zijn ex-vrouw Igone de Jongh heeft bedrogen, maakt het er allemaal niet beter op.

Recent werd er al een aflevering van ‘Kamp Koekieloeke’ met Thijs geschrapt en dat zou wel eens het beginnen kunnen zijn van heel wat andere dingen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.