André Hazes is volop bezig aan zijn comeback en heeft ook een nieuwe single klaar. Het nummer heeft ‘Deel Van Mij’ en werd niet zo positief onthaald door de meeste mensen.

En dat is ook te zien aan de verkoopcijfers van de single. Waar Hazes anders moeiteloos meteen in de hitparade terechtkwam, neemt hij eerst een tussenstap en belandde hij in de tipparade.

André wil heel graag terug de hitparade in en vraagt zijn fans op sociale media om het nummer volop te streamen en te beluisteren. Het klinkt keer op keer bijna als een smeekbede van André om toch maar die hitparade te willen bereiken.

Maar niet alleen zijn single lijkt het niet zo goed te doen, ook de kaartverkoop van zijn concerten blijken geen hoogvlieger te zijn, weet Party.

Waar André vroeger zonder problemen drie avonden in Ahoy wist te vullen, gaat het nu erg moeizaam om één avond te vullen. Het is duidelijk dat de fans hem de rug toekeren en het is nog maar de vraag of dat tij ooit gaat keren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.