Het zit er bovenarms  op tussen Gordon en zijn Australische ex-vriend Gavin. De twee gingen eerder deze maand uit elkaar en dat was groot nieuws. Want Gavin en Gordon zouden gaan trouwen. Plots werden alle foto’s van Gavin van de Instagram van Gordon gehaald, er moet dus wel iets heel ernstigs zijn gebeurd.

De twee hulden zich in stilzwijgen, maar Gavin is gezwicht voor een aanbod van het weekblad Privé en dat was niet naar de zin van Gordon. Die spreekt het hele verhaal tegen op zijn sociale media.

Gavin deed in het weekblad Privé zijn verhaal omdat men hem, zijn familie en zelfs zijn werkgever lastig valt. Zo zou de Nederlandse pers er alles aan doen om smeuïge details over de relatiebreuk vast te krijgen. Om daar een einde aan te maken, wou Gavin voor één keer tekst en uitleg geven aan het weekblad Privé.

Gavin ontkent een golddigger te zijn en beweert dat hij minder geld op zijn rekening heeft staan dan de periode voor hij Gordon leerde kennen. Gavin haalt in het interview ook uit naar de stemmingswisselingen van zijn ex-vriend. Het ene moment hemelde Gordon Gavin op, het andere moment werd hij koudweg de grond ingeboord.  Dat zou volgens Gavin het gevolg zijn van het drugsgebruik van zijn ex-vriend.

Verder beweert Gavin dat Gordon op een huwelijk aanstuurde en dat hij een aanzoek moest regelen. Twee dagen na het aanzoek zou het al tot een breuk zijn gekomen, zo snel kan het zijn. De reden? Gavin was zijn paspoort op het vliegtuig vergeten, voor Gordon voelde het aan alsof zijn hele vakantie verpest was.


Wil je alle details weten, lees dan de Privé van deze week. Ondertussen heeft Gordon dat gedaan en dit is niet te spreken over wat Gavin gedaan heeft. Alle aantijgingen worden door Gordon tegengesproken.

Volgens Gordon was het Gavin die al na één week wou trouwen. “Jij kocht de ring en regelde de fotograaf en het diner. Het voorstel was voor mij een complete verrassing”, schrijft Gordon.

Gordon las het interview met grote verbazing, want de twee hadden blijkbaar een afspraak gemaakt. “Je beloofde met niemand over ons te praten…. Je wist wat de gevolgen van onze breuk zouden zijn. Afgelopen zaterdag heb ik nog een einde aan mijn leven willen maken. Bedankt voor de steun die je gaf door dit alles openbaar te maken”, schrijft Gordon nog.

Zie jij het leven niet meer zitten? Praten kan opluchten. Je kan 24/7 anoniem chatten via www.113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.