Blijkbaar zat niemand op de comeback van André Hazes te wachten. Hoewel, is hij eigenlijk ooit weggeweest? Aan wekelijks nieuws hadden we de voorbije jaren in elk geval geen gebrek.

Maar nu lijken de fans hem toch definitief de rug toe te hebben gekeerd en hebben bepaalde uitspraken in de media de zanger ook geen goed gedaan.

Dat André vertelde dat hij zijn oude liedjes zoals ‘Leef’ maar ‘ouwelullenmuziek’ vindt, dat viel niet in goede aarde. Het is natuurlijk de zanger zijn goed recht om dat te vinden, maar hij moet dan ook kunnen begrijpen dat zo’n uitspraken gevolgen kunnen hebben.

Maar ook enkele vrienden van André keren hem de rug toe, net zoals Patty Brard en Edwin van Hoelevaak. Hij is stomverbaasd over de uitspraken van André en vertelt dat in ‘Shownieuws’.

“Hij heeft nu zelf al een paar keer aangegeven van: ik ben helemaal geen volkszanger. Dat is verbazingwekkend, want je hebt wel altijd volksmuziek gezongen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.