Het zijn pittige tijden voor Igone de Jongh. Haar vriend Thijs Römer wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en dat zet hun relatie behoorlijk onder druk.

Het zit duidelijk niet goed tussen het koppel en ze verschijnen niet meer samen in het openbaar. Ook op de filmpremière van ‘Piece of my Heart’, waar Igone de choreografie voor haar rekening neemt, is Thijs de grote afwezige.

“Ze heeft het heel moeilijk met de situatie. Ze is daarom blij dat ze zich kan richten op haar theatervoorstelling, die onlangs in première is gegaan”, zeggen mensen uit haar omgeving aan Story.

Thijs zal veel moeite moeten doen om het vertrouwen van Igone terug te winnen. Liefst een duidelijke verklaring waarin hij eerlijk praat over alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd.

“Ik weet niet in hoeverre de verdachtmakingen kloppen en in hoeverre Igone hier eventueel al van wist. Het is duidelijk dat hij met een goede verklaring moet komen om haar vertrouwen in hem te herstellen. Vertrouwen is nu eenmaal een glibberig iets.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.