Anna Drijver en Benja Bruijning hebben een sterke relatie. Het koppel is al een hele tijd samen en hebben ook 1 dochter Lea. Toch is het de voorbije jaren niet altijd makkelijk geweest voor het koppel.

Benja’s vader kreeg leverkanker en de behandeling die hem werd voorgesteld, sloeg niet aan. Toen dochter Lea amper 5 maanden oud was stierf Benja’s vader.

“Ik ben wel blij dat ik goed afscheid heb kunnen nemen. Er waren geen onuitgesproken dingen tussen ons. Dat hielp bij het verwerken”, vertelde Benja toen aan Story.

Ondertussen heeft het koppel er nog een zoon Jona bij. “Ik wil mijn kinderen de veiligheid bieden die ik van mijn ouders heb gekregen. Maar naarmate ik ouder werd, was er wel steeds meer ruzie. Dat was niet leuk. Op mijn zeventiende zijn mijn ouders uit elkaar gegaan.”

Benja hoopt dat hij en Anna zijn kinderen daarvan kunnen sparen. “In veel gevallen is het beter als mensen uit elkaar gaan, maar voor een kind zijn weinig dingen erger dan de scheiding van je ouders. Ik hoop echt dat Anna en ik dat onze kinderen kunnen besparen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl