Het einde van het jaar is in zicht en de Meiland scheurkalender voor 2023 is klaar. De Meilandjes zijn bijzonder populair over hun nieuwe scheurkalender en kunnen niet wachten om hem met de wereld te delen.

“Het is een chateauwaardige uitvoering geworden, met die zwarte achtergrond en mooie krulletters Hij staat vol met heel veel foto’s en weetjes. Leuk om cadeau te doen en als je fan bent is het leuk om hem in de keuken te hangen, dan heb je het hele jaar wat”, vertelt Erica aan Weekend.

Speciaal voor de kalender werden er nieuwe foto’s gemaakt en moesten ze ook heel wat vragenlijst invullen over wat ze wel en niet leuk vinden in het leven.

“Zo is uiteindelijk de inhoud tot stand gekomen. Zo staat op een van de pagina’s bijvoorbeeld groot: ‘Lik mijn lolly’, een uitspraak van Martien. Ja, dat is zo’n gevleugelde uitspraak, die ooit is ontstaan en wordt regelmatig geroepen, dus die hoort er natuurlijk in”, lacht Erica.

Maar naast leuke uitspraken en weetjes, kan je er ook de grootste belediging in terugvinden die Erica ooit heeft gehad. Zo zou ze ooit een relatie hebben gehad met Caroline van Eeden. “Vreselijk! In het begin dat we bekend werden, werd ons aangeraden om niet op alles te gaan reageren wat mensen zeggen. Maar toen dat gezegd werd, kreeg ik koude rillingen over mijn rug. Een gevoel van walging. Dat kwam echt wel binnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl