Wat iedereen alleen nog maar lijkt te weten van Marco Borsato dan zijn het wel de feiten die hij gepleegd zou hebben op gebied van grensoverschrijdend gedrag. Volgens zijn moeder Mary lijken we allemaal vergeten te zijn wat voor een fantastisch mens hij ook is.

“Ik en iedereen die hem kent, weet wat voor fantastisch mens hij is. Ik word helemaal fel als ik het erover heb. Ik meen dit echt uit de grond van mijn hart”, citeert Party Mary Borsato bij ‘Shownieuws’.

Marco leefde lang teruggetrokken en kwam bijna niet buiten. Daar is gelukkig al wat verandering in gekomen en hij lijkt toch steeds vaker buiten te komen.

Er wordt zelfs gefluisterd dat Marco opnieuw verliefd is. Hij werd gespot samen met een vrouw en haar kinderen tijdens een leuk boottochtje.

Sommige beweren dat het Marco’s ex-vriendin Denise Boekhoff was, maar zij schept duidelijkheid. “Voor eens en voor altijd: Marco Borsato is een ex.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.