Guus Meeuwis telt af

Van vrijdag 14 juni tot zondag 23 juni gaan alle Nederlanders weer massaal naar ‘Groots met een zachte G’, de concertreeks van Guus Meeuwis.

Het is de laatste keer dat Guus deze concertreeks organiseert, want hij heeft besloten om er een punt achter te zitten. Nee, niet een punt achter zijn carrière maar wel achter ‘Groots met een zachte G’.

En dat Guus volop aan het aftellen is naar deze concertreeks, dat laat hij zelf weten op Instagram.

“Nog één keer, 9 shows, alles geven in het Philip Stadion. Over 19 nachten start De Laatste editie van Groots met een zachte G. Alleen voor dinsdag 25 juni en woensdag 26 juni zijn er nog kaarten te koop”, schrijft hij.

Ondanks dat het die 2 dagen EK zijn, zullen ook die shows zonder twijfel uitverkocht geraken. Het blijft tenslotte een concert die je niet mag missen!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.