Er zijn zo van die gezinnen en familie die niet zonder hun kinderen kunnen en opteren voor een generatiewoning. Ook Corry Konings zou zo’n generatiewoning wel zien zitten.

“Het zou iets geweldigs zijn. Mijn kleinkinderen zouden het fantastisch vinden. Die vragen altijd wanneer ik bij hen kom wonen. Maar dan moeten alle neuzen wel dezelfde kant op staan. Mijn kinderen, maar ook hun partners moeten dat willen. En dan moet het een huis zijn waar iedereen zijn eigen ingang heeft. Wie weet is dat iets voor de toekomst”, klinkt het bij Corry in Story.

Corry heeft nog met haar zoon Joeri 3,5 jaar in Spanje gewoond. Toen hij aangaf dat hij in Nederland wilde gaan studeren, is Corry hem terug gevolgd.

“In Spanje wonen, is toch iets anders dan er vakantie vieren. En ik miste mijn dochter die in Nederland was blijven wonen. We hebben toen diezelfde dag de auto ingeladen en zijn gaan rijden. Het plan was om in Spanje een horecabedrijf te starten. Maar we hadden toen met zoveel regels en restricties te maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.