Humberto Tan is de nieuwe man in huis. Een hemd strijken is voor hem geen probleem, het is alleen jammer dat het best veel tijd in beslag neemt.

“Ik heb een tijdje zelf mijn overhemden gestreken en keek ondertussen naar een serie. Maar ik heb er zoveel en ik draag ze zo vaak dat dat echt veel tijd kost. Dus ik breng alles naar de stomerij, anders ben ik uren bezig. Soms doe ik er nog wel een paar, gewoon omdat het rustgevend werkt, dat strijken. Hetzelfde met beddengoed: ik vouw het op en strijk alleen de bovenkant”, lacht hij in Veronica Superguide.

De presentator mag dan wel zelf zijn handen strijken, echt handig zou hij zichzelf niet durven noemen. Integendeel, hij vindt zichzelf behoorlijk onhandig.

“Ik heb twee linkerhanden, maar ik koester dat ondertussen wel. Toen Ineke en ik ons eerste huis kochten, dacht ik: die muren ga ik zelf afsteken voordat de stukadoor komt. Scheelt geld, nietwaar. Ik ben er drie dagen mee bezig geweest en was pas op een kwart, terwijl die schilder de rest vervolgens binnen twee uur had gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.