André van Duin is al jarenlang de vaste presentator van ‘Heel Holland Bakt’. Veel presentatoren zouden het misschien al beu zijn, maar voor van Duin blijft het leuk om te doen.

“Het is eigenlijk een soort familie geworden bij elkaar. Met de redactie, met de cameramensen, de productie en met Janny en Robèrt natuurlijk. We doen er acht weken over om heel het seizoen op te nemen. Elke week zijn er twee draaidagen en dat zijn twee heel gezellige dagen”, zegt André in Party.

Sleur zit er nog lang niet in en door de verschillende kandidaten elk seizoen, blijft elk seizoen toch ook een beetje anders. Net zoals de opdrachten die elke keer weer anders zijn.

“Het zijn lange dagen, dat wel. Je kunt die taarten niet even afraffelen. Het moet echt gebakken worden, hé. Je staat soms echt tweeënhalf uur te wachten op zo’n ding eer het klaar is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.