2023 was een heel mooi jaar voor Tooske Ragas. Ze heeft professioneel veel leuke dingen mogen doen en ook op privévlak ging het allemaal goed.

“Het was vooral een geheim jaar. Ik ging natuurlijk iets heel stiekems doen en dan doel ik op mijn deelname aan ‘Wie Is De Mol?’. Ik wist dat aan het begin van 2023 al, maar ik mocht er tegen niemand iets over zeggen. Later in het jaar kwam de reis zelf en niemand mocht weten waar ik was”, lacht Tooske in Party.

Dit jaar wordt Tooske 50 en dat wordt waarschijnlijk een hoogtepunt in 2024. Ragas is in elk geval al volop aan het nadenken over hoe ze die verjaardag zal vieren.

“Ik ben niet zo van de megaparty’s, maar het is natuurlijk wel een stevige mijlpaal die in ieder geval gevierd moet worden. Ik denk dat ik het verdeeld ga vieren met wat kleinere gezelschapjes. Een groot superfeest is niet zo mijn ding. Sommigen vinden dat heel leuk, en ik vind een dansfeest ook leuk, maar met zoveel mensen tegelijk… ik zie het eerder voor mij dat ik versnipperd over het jaar wat kleinere momentjes deel met wat minder mensen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.