Matthijs van Nieuwkerk is nu al een tijdje van het scherm verdwenen. Heel wat mensen vragen zich af wanneer hij terug op het scherm zal te zien zijn en van heel wat mensen mag dat binnenkort al.

Maar nog niet iedereen is positief over Matthijs en een eventuele terugkeer naar het scherm. Onder andere Humberto Tan denkt er het zijne van.

“Ik kan bijna niet geloven dat Matthijs niet wist dat ‘De Wereld Draait Door’ voor veel mensen die er hebben gewerkt zo’n vernietigende burn-out fabriek was. Dat weet je toch? Je hebt een band met je redactie”, klinkt het in Party.

Ook Angela de Jong heeft veel moeite om dat te geloven. Dat vertelt ze aan tafel bij Humberto Matthijs. “Kun jij je voorstellen als presentator dat je niet weet wat er met je redactie aan de hand is, waar je iedere dag mee werkt? Als er heel veel mensen, tientallen, uitvallen?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.