Ze hebben het erg druk

Wanneer je in de showbizz werkt mag je blij zijn wanneer je veel om handen hebt. Helemaal niks te doen hebben zoals tijdens de pandemie, dat is voor veel artiesten heel erg frustrerend.

Showbizzkoppel Holly Mae Brood en Soy Kroon hebben het deze dagen ontzettend druk. Holly is teamcaptain bij ‘Alles is muziek’ en Soy presenteert binnenkort het 5 mei-concert.

“Toen ik het format van dat muziekprogramma las, dacht ik: wat een apart programma. Kandidaten moeten muziek maken met random voorwerpen als gieters of dobbelsteen. Dan denk je: ze hebben weer wat raars verzonnen. Het is net als met ‘The Masked Singer’. Je denkt: huh? Maar uiteindelijk is het te gek om naar te kijken”, legt Holly uit in &C Magazine.

Naast het liveconcert dat Soy moet presenteren in mei, staat hij op dit moment ook even solo op de planken met zijn eigen voorstelling: ‘Nu ik je zie’.

“Het voelt echt next level: van met een groep naar in m’n eentje op het toneel. Heel spannend, superleuk en megauitdagend, want leer maar eens even vijftig pagina’s tekst uit je hoofd.”

Soy was heel relaxed over de uitdaging om zijn tekst van buiten te moeten leren. Holly moest hem wel vaker motiveren om er toch werk van te maken. “Op een gegeven moment dacht ik: je moet dit over een week gaan doen. En het zat er toen echt nog niet lekker in. Maar uiteindelijk viel alles op z’n plek en deed je het supergoed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl