Er is de laatste tijd al heel wat te doen geweest rond de erfenis van de overleden André Hazes. Rachel zou niet de rechtmatige eigenaar zijn van die erfenis en het zou zomaar eens kunnen dat Roxeanne en André binnenkort ook hun deel kunnen opeisen.

Maar hoeveel bedraagt die erfenis nu eigenlijk? Gaat het om enkele duizenden euro’s, of is het allemaal veel meer?

Party zocht het uit. Rachel is eigenaar van een aantal bedrijven, waarvan er eentje werd opgericht in 1982. Dat bedrijf zou een vermogen hebben van zo’n 1,6 miljoen euro. Een jaar eerder was dat nog 1 miljoen meer.

Daarnaast is er ook nog Melvin Produkties B.V. dat werd opgericht met als doel ‘het exploiteren van artiesten’ en ‘het uitbrengen van muziek’. Maar ook dat bedrijf heeft een dalend vermogen en stond eind 2020 op 540.000 euro.

Het totale eigen vermogen stond ooit op 3,9 miljoen euro maar zou dus ondertussen gezakt zijn naar een kleine 2.140.000 euro.

Maar ook Rachels uitgeverij doet het niet goed. Die heeft een negatief eigen vermogen van 771.000 euro. Wat ervoor zorgt dat het Hazes-rijkdom nog meer is afgenomen.

Maar er is ook goed nieuws voor Roxeanne en André. Rachel heeft immers nog onroerend goed zoals een kantoor, een villa en een appartement. Dat zal het verlies van die andere miljoenen euro’s ongetwijfeld compenseren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.