Is er nog iemand in Nederland die een goed woord over heeft voor Rachel Hazes. Stanley Hazes, de neef van André Hazes sr. betwijfelt het. Hij denkt niet dat Rachel ooit het tij nog zal kunnen keren waardoor mensen weer positief over haar zullen zijn.

“Vooral de Hazes-fans kotsen haar uit. ‘Holland Zingt Hazes’ in de Amsterdamse Ziggo Dome wordt ook zo uitgewrongen. Laat het met rust. Het heeft niks meer met Hazes te maken. Noem het dan anders, zou ik zeggen”, klinkt het bij Stanley in Party.

Stanley is zelf ook zanger en treedt regelmatig op. Hij lanceert binnenkort een nieuwe single. “Ik ga dat doen net voordat ik in een televisieprogramma te zien ben, waarover ik helaas nog niets mag zeggen.”

Net zoals iedereen heeft Stanley ook wel wat last ondervonden van de coronatijd. Hij heeft vooral heel veel tijd doorgebracht met zijn gezin en vaak opgetreden voor oudere mensen.

“Ik deed dat buiten, bij verzorgingshuizen. Geld heb ik er niet voor gevraagd. Zingen is voor mij niet alleen mijn werk, het is ook een hobby. Ik zing graag. Als dat van je afgepakt wordt, zoals in coronatijd gebeurde, is dat klote.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.