Vrijdagavond presenteerden Hanne en Marthe de nieuwe versie van de regenboog-outfit in de Nederlandse talkshow HLF8 met Johnny de Mol. De verrassing van de avond was dat dit iconische regenboogpakje in twee varianten bestaat. Zo is er zowel een jurkje als een ensemble bestaande uit een broek en een T-shirt. De outfit zal de kroon op het werk zijn voor de eindwinst van K2 zoekt K3, en de kans bestaat dat het deze keer geen meisje is.
 
Naast het feit dat er meteen twee versies werden voorgesteld, werd ook gekozen voor een intense blauwe kleur. Deze derde generatie van de iconische outfit stapt voor het eerst in zijn geschiedenis af van het klassieke wit. Maar de regenboog, die een typerend element is voor K3, blijft natuurlijk wel behouden.

Een team van designers heeft gewerkt aan de creatie van deze twee nieuwe modellen die werden vervaardigd in een blauwe fluwelen stof. De regenboog bevat één extra kleur, paars, meer dan de versie die Klaasje, Hanne en Marthe bij het winnen van K3 zoekt K3 in 2015 mochten aandoen.   
 
Met deze onthulling komen we opnieuw een stapje dichter in de zoektocht naar een nieuw K3’tje. Die spannende wedstrijd is momenteel te zien in Vlaanderen op VTM en in Nederland op SBS6. Pas wanneer het nieuwe K’tje gevonden is, zal de groep in zijn nieuwe samenstelling in deze outfit te zien zijn.

Het is dus nog even wachten tot de grote finale van K2 zoekt K3 eer we K3 ook effectief in deze outfit te zien zullen krijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl