We moeten toegeven dat het al een tijdje geleden is dat we nog iets van Marianne Weber hebben gehoord. Na de dood van haar grote liefde Rita werd het stil rond de populaire zangeres en ging ze bij haar goede vrienden John de Bever en Kees wonen.

Ondertussen woont Marianne in Spanje waar ze van de rust geniet. Maar heeft de zangeres daar wel genoeg kapitaal voor? Party zocht het voor u uit.

Zo kwam Party te weten dat haar negatieve eigen vermogen in twee jaar tijd met maar liefst honderdduizend euro is gegroeid. Maar ook haar andere besloten vennootschap laat jammer genoeg geen positieve cijfers zien.

Hoe Marianne een leven in Spanje lijkt te betalen, is dus een raadsel. Tenzij ze nog ergens een vette spaarrekening heeft. Maar een feit is wel dat Marianne zich ene rijk mens voelt door haar prachtige leven op Gran Canaria.

“Het is al heerlijk dat je niet elke dag een wekker hoeft te zetten. En dan heb ik ook nog twee kleine hondjes rondlopen. Daarmee loop ik altijd naar de overkant, daar is een prachtig park met palmbomen, en ga ik een stukje wandelen, in de zon, zonder jas. Dat vind ik genieten! Geluk zit uiteindelijk in de kleine dingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.