Zijn André Hazes en Monique Westenberg nu wel of niet samen? De ene week lijkt het van wel, terwijl de andere week weer van niet. Het koppel zou zelfs op trouwen staan. Maar hoe zit het nu echt.

Monique Westenberg is de roddels en geruchten beu en besloot om eindelijk eens duidelijkheid te scheppen over hoe het zit tussen hen. Dat doet ze in Weekend.

Een maand geleden trok Monique naar Amerika om er uit te rusten en wat qualitytime door te brengen met haar zoon Dré en diens papa André Hazes. Dat gaf meteen de aanleiding voor velen om te denken dat André en Monique terug samen zouden zijn.

“We hebben rondgereisd, gezwommen, gegeten, strandwandelingen gemaakt, pretparken bezocht, naar een concert geweest en nog zoveel meer. We hebben ontzettend veel mooie herinneringen gemaakt”, schrijft Monique op haar Instagram.

Mooie herinneringen die dus werden overspoeld door talloze geruchten. “Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen”, klinkt het ietwat boos.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.