Begin dit jaar kwam Glennis Grace veelvuldig in het nieuws door haar aanwezigheid bij de vechtpartijen in de Jumbo. Nadat haar vijftienjarige zoon werd aangehouden in de supermarkt sloegen bij Glennis de stoppen door.

Glennis trok met een groepje richting de Jumbo waar ze niet braaf gingen praten. Er ontstond een gevecht en Glennis werd opgepakt door de politie. Daar bracht ze enkele nachten door in de cel.

“Ik heb heel veel geslapen in de cel en gek genoeg heb ik daar ook echt mijn nieuwe tour voorbereid”, vertelt ze over haar dagen in de cel bij RTL Boulevard en Party.

Want jawel, ondanks het incident is de tour van Glennis toch van start gegaan begin april. En dat was geen eenvoudige stap. “Het viel me best zwaar en ik sta er moet een heel ander gevoel. De afgelopen periode heeft mij wel een ander mens gemaakt, ook als artiest.”

Op haar concerten maakte Glennis van de gelegenheid gebruik om haar excuses aan te bieden. Ze liet een filmpje afspelen bij aanvang van haar concert waarin ze haar spijt betuigt. Maar of dat veel effect zal hebben, valt nog af te wachten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl