De afgelopen maanden is heel wat geschreven over de juryleden/ coaches in ‘The Voice of Holland’. Marco Borsato, Ali Bi, Jeroen Rietbergen, enzovoort, allemaal hebben ze serieuze beschuldigingen aan hun been voor grensoverschrijdend gedrag.

Het programma werd zonder aarzelen van de buis en alle streamingskanalen gehaald. Een heel jammerlijk iets voor iedereen die er toch veel liefde en tijd in heeft gestoken.

Of het programma ooit nog terugkomt, dat valt nog af te wachten. Al zijn er zeker een aantal bekende Nederlanders die heel graag terug deel zouden uitmaken van het team. Één van hen is Waylon.

Waylon laat de moed niet zakken. “Ik heb nooit gezegd dat ik dat niet zou willen. Ik ben niet zelf weggegaan bij ‘The Voice’. Ik zou het geweldig vinden om terug te komen, niet alleen voor een nieuw seizoen, maar ook om de tijd af te maken, die we eigenlijk nog hadden. Het is nu zo lelijk en abrupt ten einde gekomen”, vertelt hij aan Weekend.

Waylon moet toegeven dat hij niks van alle mogelijke incidenten heeft gemerkt de afgelopen jaren. “We weten nu een klein beetje wat er is gebeurd, we weten dat er dingen zijn voorgevallen. We weten natuurlijk niet alles, maar het is duidelijk in welke hoek het zit. En daar kunnen ze nu mee aan de gang.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.