Geen onbekende stad voor de Oranjes

De studententijd van prinses Alexia in het Verenigd Koninkrijk zit erop. De jonge vrouw is afgestudeerd aan het middelbaar en keert terug naar Nederland voor de volgende fase in haar jonge leven.

Zo wordt gefluisterd dat Alexia na de zomervakantie in Groningen gaat studeren. En daarmee is ze ook meteen niet de eerste royal die voor deze studentenstad kiest.

Alexia’s tante Laurentien studeerde geschiedenis in Groningen en Prins Maurits en Marilène hebben elkaar daar leren kennen toen ze achter de bar van Café Soestdijk werkten, weet Story.

Maar natuurlijk wacht er voor Alexia eerst enkele weken vakantie. En ook haar achttiende verjaardag komt eraan. Die zal ze vieren in het Griekse Kranidi waar het gezin een villa aan zee bezit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.