Toprak Yalçiner is zwanger van haar tweede kindje! Dat heugelijke nieuws maakte de voormalige ‘GTST’-actrice pas bekend. Begin september zal ze bevallen van een tweede spruit en daar kijkt ze ontzettend hard naar uit.

Toprak heeft een relatie met horecaondernemer Mats van der Sluijs en samen hebben ze al één zoontje Miro, die deze zomer zijn vierde verjaardag viert.

De actrice heeft altijd gedroomd van een groot gezien. Al toen ze 8 jaar was, droomde ze al van een baby. Maar het zou nog even duren voordat de zangeres er effectief eentje zou krijgen.

Toprak was jarenlang op zoek naar de ware liefde en leek van de ene relatie in de andere te vallen. Tot Mats in haar leven kwam.

“Mats is echt de liefste en de leukste. Ik kan wel zeggen dat hij de man van mijn dromen is. We houden zielsveel van elkaar”, zegt ze in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.