8 mei ging ‘Dagboek van een herdershond’ in première. 44 jaar na de televisieserie, waarin ze samen met Jo De Meyere speelde, verscheen ze nu op de rode loper aan de arm van theaterproducent Albert Verlinde.

Het werd voor Bruni een dag om nooit meer te vergeten. Zo kreeg ze niet alleen een staande ovatie van het publiek, maar werd ze ook herenigd met Jo De Meyere, met wie ze destijds had samengespeeld.

44 jaar lang hadden ze elkaar niet gezien. “Heel bijzonder ook dat wij de enige twee hoofdrolspelers uit de serie zijn, die nog in leven zijn”, glimlacht ze in Story.

Bruni is bij het Nederlandse publiek vooral gekend als Helen Helmink uit ‘GTST’, waar ze 24 jaar geleden vertrok. De laatste jaren werd het echter erg stil rond Heinke.

“Maar ik heb me nooit verveeld. Ik heb veel geschilderd en ben nog steeds actief als vrijwilligster voor de zwerfkatten in Amsterdam. Ik help deze lieve dieren te socialiseren zodat ze bij mensen geplaatst kunnen worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.