Toen Katja Schuurman en Freek van Noortwijk besloten om uit elkaar te gaan, gaf Katja aan dat ze nog niet meteen klaar was om opnieuw te gaan daten. Zij had even de tijd nodig om de breuk te verwerken en wat tijd voor zichzelf en haar dochters te nemen.

Ondertussen zijn we ongeveer een zevental maanden ver en lijkt Katja terug de liefde te hebben gevonden. Ze werd gespot met een knappe man op een terrasje en zag er heel gelukkig uit. Maar wie is toch die nieuwe man van Katja?

De man die het hart van Katja terug sneller doet slaan is Niek Schrijvershof. Hij is dertig jaar en afkomstig uit Pijnacker.  Niek richtte in 2020 een eenmanszaak op in de brache specialistische zakelijke dienstverlening in Klapwijk. Een bedrijf dat inmiddels niet meer actief is.

Niek is een sportieve, gezellige en vriendelijke gast en woont sinds een paar jaar in Ibiza. En laat nu net dat de plaats zijn waar Katja de afgelopen maanden meermaals is gespot en nog meermaals te spotten zal zijn.

De afgelopen jaren heeft Katja al heel wat partners gehad en daar hoort Niek nu ook bij. In ‘Esquire’ en Party onthulde Katja haar eisen voor de ideale man. “Als ik met een man praat, vind ik het belangrijk dat hij mij ziet en niet de bekende persoon. Met etiquette heb ik helemaal niets, wel vind ik het prettig als mijn partner charmant is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.