Berget Lewis heeft er altijd van gedroomd om mama te worden. Helaas had ze een lange tijd een relatie met iemand die geen kinderen wou. Toen die relatie op de klippen liep was het te laat voor de zangeres om haar droom nog te realiseren.

Ondertussen heeft Berget zich er bij neergelegd, maar ze kan niet ontkennen dat het haar toch nog pijn doet als ze vriendinnen nu al oma ziet worden.

“Ik ben blij voor al mijn vriendinnen en zussen dat ze moeder of oma zijn. Ik had een kinderwens, maar het lot bepaalde anders. Dat is jammer, want het moederschap lijkt me het mooiste wat er is”, zegt Berget in Story.

Gelukkig hebben haar vriendinnen en familie veel kindjes waar ze naar hartenlust mee kan knuffelen. Ze is dan ook een echte knuffeltante die graag veel tijd doorbrengt met haar nichtjes en neefjes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.