Er breken spannende tijden aan voor Dries Roelvink. Momenteel loopt op Videoland een nieuw seizoen van ‘De Roelvinkjes’ en op 6 november staat hij na dertig jaar nog eens in een uitverkocht Concertgebouw in Amsterdam.

“Wat ik heel erg leuk vond, is dat de cameraploeg mee is geweest toen ik met mijn goede vriend en oud-chauffeur Gunter een soort rondleiding kreeg door een leeg Concertgebouw. Op een gegeven moment kwamen Gunter en ik in de kleedkamer waar wij toen ook hadden gezeten. Alles was nog precies hetzelfde”, blikt Dries terug in Party.

Wanneer we nu naar de reallifesoap kijken zien we dat er veel veranderd is binnen het gezin Roelvink. Maar dat is alleen maar positief. Zo is de band tussen de vader en zijn zonen alleen maar beter geworden.

“Mijn band met Dave was altijd iets closer dan met Donny. Maar door zijn aanrijding en ziekte, is ook mij band met Donny veel sterker geworden. Opeens besefte ik: het zal toch niet waar zijn dat ik deze lieve, fitte jongen, waar ik nooit zorgen over heb gehad, ga verliezen?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl