En dat dankzij zijn 2 dochters

De zoon van René Froger geniet op dit moment nog volop van pril babygeluk. Zijn jongste dochter werd nog niet zo heel lang geleden geboren en dat maakte het gezinsgeluk van Danny en zijn vrouw compleet. Danny lijkt nu helemaal gesetteld te zijn en dat is mooi.

De zoon van René zou in 2016 trouwen met model Michelle van den Eijnde, maar datzelfde jaar gingen ze na een relatie van 6 jaar uit elkaar. De drukke agenda’s waren de boosdoener en de twee hadden het gevoel heel erg naast elkaar te leven.

Na de breuk voelde Danny zich behoorlijk eenzaam en hij was absoluut niet gewend aan zijn bestaan als single. Tot hij Ann Dominique Wilten ontmoette in restaurant Amsterdam-Buitenveldert.

De twee raakten aan de praat, maar pas eind 2016 volgde hun eerste afspraakje. 2 maand later woonde het koppel al samen.

Het koppel wist meteen dat het goed zat, schrijft Story. 3 jaar later werd hun eerste dochter Fallon geboren en dan volgde in september dochter Scottie.

Ann Dominique en Danny staan heel nuchter in het ouderschap. “We hebben helemaal geen boek gelezen of zwangerschapsyoga gevolgd. Je voelt perfect aan wat je kinderen nodig hebben.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.