Henny Huisman is altijd een graag geziene man geweest in Nederland. Fans zijn dan ook blij dat Huisman het theater intrekt met een eigen show.

Een tijdje geleden genoot Henny nog van de theaterpremière van ‘Het achterste van mijn tong’ en daar waren heel wat vrienden, familie en collega’s van Henny op aanwezig. Al heeft hij ook heel veel mensen niet uitgenodigd.

“Ik wilde dat de première een feest was voor mijn familie, mijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en vrienden. Als je Bekende Nederlanders een uitnodiging stuurt, dan komen ze naar de voorstelling om op de foto te gaan, in de boekjes te komen of voor de camera van ‘Shownieuws’. Zo is het toch? Daar ben ik heel uitgesproken in”, zegt Henny in Story.

Wie ook niet aanwezig was op de première was Bep, de moeder van Huisman. Zij verblijft reeds twee jaar in een verzorgingstehuis en de twee hebben een hechte band.

“Voor mijn moeder is het gemis van mijn broer, haar zoon, Wietse een groot gemis. En ook voor de zoons van Wietse is het gemis enorm. Ik ben als een vaderfiguur geworden voor hen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl