Het zat Cas Jansen de voorbije maanden niet mee. Hij kwam ten val met zijn elektrische fiets en moest met de ambulance worden weggebracht naar het ziekenhuis. Daar moest hij meteen onder het mes.

“Ze constateerden een bloeding in mijn hersenen. Gelukkig niks ernstigs. Maar het idee dat ik twee dagen later weer op de set van ‘GTST’ zou kunnen staan, moest ik sowieso laten varen. Mijn kaak was op twee plekken gebroken, er waren twee tanden afgebroken en mijn lip was gescheurd? Dit kon allemaal hersteld worden, maar dat zou wel tijd kosten”, klinkt het in Story.

Cas heeft heel veel geluk gehad, want op het moment van het ongeluk droeg de acteur geen help op de fiets.  Hij had dus zomaar een hersenletsel kunnen oplopen.

Twee maanden lang kon Cas niet naar de set van ‘GTST’ om er zijn rol van Julian Verduyn te spelen. Maar zijn personage verdween ook niet uit de reeks. Hij werd een tijdje vervangen door acteur Wouter Zweers, die eerder al eens een gastrol had in de reeks.

“Dat was een vreemde gewaarwording. De ‘GTST’-trein rijdt namelijk gewoon door. Ze moesten heel snel een oplossing vinden voor mijn afwezigheid en die hebben ze heel snel gevonden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.