Tot twee keer toe won Henny Huisman een prijs op het Gouden Televizier-Ring gala. Nu is het al zover gekomen dat hij niet meer wordt uitgenodigd. En hij is niet de enige die geen uitnodiging meer in de bus mocht verwachten.

“Het lijkt wel of ze de jongeren voorrang geven. Ik weet nog dat ik met Mies Bouwman en haar echtgenoot Leen Tim boven in de nik werd gezet. Wie wel vooraan mocht zitten, was Barbie die toen met ‘Oh Oh Cherso’ op televisie was”, zucht Henny in Story.

Van de nok naar niet meer uitgenodigd, het kan snel gaan voor de vaste waarden uit de televisiewereld. Maar daar heeft AVROTROS een goeie verklaring voor.

Zij lieten aan Story weten dat er geen ruimte is om alle oud-winnaars uit te nodigen. Dat komt onder andere doordat ze nu ook publiek de kans geven om de avond bij te wonen. De reden daarvoor is de publieksprijs die wordt uitgereikt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.