Ex-werknemer Meilandjes: “Ik wil helemaal niet zielig zijn”

ByLisa Paulussen

30 oktober 2023
Foto: William Rutten / SBS6

Alsof het boek van Martien Meiland en Erica Meiland nog niet erg genoeg was voor Caroline van Eeden, kwam daar ook nog eens het verhaal van Maxime Meiland bij. In ieder boek werd Caroline van Eeden door het slijk gehaald.

“In dat boek stond: ‘Caroline heeft veel meegemaakt in haar leven en ik ook. Alleen ik heb het verwerkt en Caroline niet’. Toen dacht ik: en nu gaan we allemaal te ver. Het was de bekende druppel. In de bladen bleven ze ook nog steeds dingen over mij roepen, na vier jaar!”, zegt Caroline in Party.

Door de pesterijen van de familie lukt het Caroline moeilijk om terug te gaan werken. Ze werd heel erg ziek en probeerde zich ondanks dat toch heel sterk te houden.

“Ik wil helemaal niet zielig zijn, maar het is wel gebeurd. In mijn boek wil ik voor eens en altijd vertellen hoe ik het heb beleefd. Dit is mijn beleving op het verhaal. Ik wil mijn vinger op de leugendetector leggen: dit is echt de waarheid.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.