Naast vader en grootvader is presentator Henny Huisman sinds kort ook overgrootvader. Zijn kleindochter Emma beviel van een flinke zoon Michael, genoemd naar de zanger Michael Jackson. En dat omdat zowel vader als moeder enorme fan zijn van de zanger.

In Story blikt Henny terug op de zware bevalling die zijn kleindochter heeft gehad. “Mijn dochter Nikki was ook bij de bevalling aanwezig in het ziekenhuis. Dat was een wens van Emma. Al die tijd hebben wij moeten wachten, en hebben we in afwachting ook een kaarsje gebrand.”

Emma en haar vriend zijn amper 20 en 21, maar dat ze nog zo jong zijn, daar ziet Henny alleen maar het voordeel van in.

“Ze zijn samen heel gelukkig, dus waarom niet. Doordat ze zo vroeg mama is geworden, is mijn moeder van 92 nu ook betovergrootmoeder geworden. We hebben nu dus een familie van vijf generaties. En dat heeft mijn moeder iets gegeven om zich aan vast te houden.”

De moeder van Henny, Bep, wilde haar achterkleinkinderen nog heel graag leren kennen. En dat gaf haar een doel om voor te leven. “En nu Michael er is, heeft ze gezegd dat ze ook nog zijn eerste stapjes wil meemaken. Het is een wonder. Dat het kind van mijn kind nu zelf een kindje krijgt”, glimlacht Henny.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.