Hij is stilaan uitgegroeid tot een van ’s lands meest bekende acteurs en geniet wereldwijde bekendheid door zijn rol in ‘Undercover’ op Netflix. Maar Frank Lammers kende ook periodes van tegenslag in zijn leven. Daarover doet hij zijn verhaal in Nieuwe Revu.

Als succesvol acteur gaat het Frank momenteel voor de wind. Hij wordt door mensen in binnen- en buitenland aangeklampt en gevraagd naar zijn rol in ‘Undercover’.

Zijn jeugd beleefde hij naar eigen zeggen zorgeloos. Zo zorgeloos, dat wanneer men hem in de toneelschool vroeg om een slecht moment uit zijn jeugd na te spelen, hij niet wist waar te beginnen.

Natuurlijk maakte ook hij wat moeilijke periodes door. “De dood van mijn opa was er één van, en wat later de dood van enkele van mijn vrienden. Voornamelijk aan ongelukken en ziektes”, zegt hij openhartig.

Toch is hij dankbaar voor al wat hij mocht meemaken, goed en slecht. “Het heeft me gevormd en gemaakt tot wie ik ben, in de zin dat ik geen tijd ga verspillen. Als ik iets doe, dan doe ik het goed. Dat ben ik verplicht aan de jongens die de tijd niet hebben gekregen”, vertelt hij plichtbewust.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl