Als we bronnen in de dichte omgeving van Thomas Berge mogen geloven dan is niet hij de schuldige in de hele scheiding van hem en Elianne Zweipfenning. Maar ligt Elianne aan de basis van alles. Zij zou veel leed hebben veroorzaakt.

Thomas is nooit met de situatie naar buiten gekomen omdat hij de moeder van zijn twee kindren niet wil beschadigen. Het is dan ook moeilijk om zich nu inhoudelijk te verweren na alles wat er tussen de twee is gebeurd.

“Het doet mij dan ook pijn dat er leugens door Elianne worden verspreid die door bepaalde kanalen als waarheid worden gepresenteerd. Ik weet wel beter, en Thomas ook”, vertelt een bron in Story.

En zij is niet de enige bron die iets te vertellen heeft over Elianne. Die bron omschrijft Elianne als een achterbakse en zeer slinkse vrouw.

“Ik heb geen goed woord voor haar over! Als ik alles zou vertellen wat ik weet, zou iedereen weten wat voor nare vrouw ze is. Maar aangezien Thomas niet met details naar buiten wil treden, kan ik dat niet doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.