Het is dankzij de steun van vrienden en familie dat Willeke Alberti er weer bovenop kwam na het overlijden van haar dochter Daniëlle en haar broer Tony Alberti. Ze kreeg dagelijks veel telefoontjes en berichtjes om te vragen hoe het met haar ging.

“Al die liefde en zorg deden me zo goed. Ik probeer ook sterk te blijven. Maar als ik ’s ochtends onder de douche sta, komen soms wel de tranen. Die gaan dan het putje in en daarna begin ik voel goede moed mijn dag, zoals ik dat graag wil”, zegt Willeke in Libelle en Story.

Daniëlle mist haar broer en dochter verschrikkelijk. Maar ze blijft positief te blijven en denkt vaak terug aan de mooie woorden van haar dochter.

“Wat je ook doet, mam, met dat zingen in de zorg ga je gewoon door, hoor.’ ‘De Glimlach van een kind kon ik lange tijd niet zingen, nu lukt het weer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.