Spijtig nieuws over Humberto Tan. Hij en zijn partner zijn na een relatie van bijna 30 jaar uit elkaar. Het koppel maakte de beslissing al een hele tijd geleden, maar Humberto kwam pas recent met het nieuws naar buiten.

Humberto en Ineke hadden al eens een korte breuk achter de rug in 2019, maar door relatietherapie kwamen de twee er weer bovenop. Niet alleen is deze definitieve relatiebreuk erg spijtig voor het koppel, maar ook voor hun drie kinderen Isa, Julia en Benjamin.

Wat de exacte reden is van de breuk dat wil Humberto niet vertellen, waarvoor alle respect. Al zal de affaire met Dionne Stax geen deugd gedaan hebben voor hun relatie, schrijft Party.

En het is nog maar de vraag wat de financiële gevolgen zijn voor het koppel. Het koppel heeft in totaal drie huizen, die op beiden hun naam staan. Als Humberto alles zelf wil behouden, zal hij Ineke moeten uitkopen en komen de lasten van de hypotheek ook bij hem terecht.

Dat zou zomaar eens kunnen betekenen dat de breuk Tan miljoenen euro’s gaat kosten. Om meer precies te zijn zou het gaan om 1,1 miljoen euro. Benieuwd of Humberto dat kan betalen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.