Hoewel Angela Schijf en Tom Van Landuyt altijd graag in Antwerpen hebben gewoond, hebben de twee toch besloten om hun herenhuis te verkopen. Angela snakt naar een ander leven en een nieuwe woning zou het begin kunnen zijn van dat nieuwe leven.

Het stulpje van Angela en Tom staat ondertussen te koop voor 1,4 miljoen euro en dat is niet niks. Of het huis snel verkocht zal worden, dat valt nog af te wachten.

Maar de verkoop komt niet als een verrassing, schrijft Story. Angela liet vorig jaar al verstaan dat ze Antwerpen graag wou verlaten maar dat ze op dat moment nog geen concrete plannen had.

Of Angela en Tom nu naar Nederland verhuizen met de kinderen, dat is nog maar de vraag. In Vlaanderen kan ze nog een beetje ongemerkt over straat lopen, iets wat in Nederland zeker niet zal lukken.

Maar haar droom om tussen het groen te wonen, lijkt toch de overhand te nemen. ‘Zo’n eigen plek waar het rustig in je hoofd kan worden en waar ik eindelijk leer mijn eigen groenten te verbouwen, ja daar droom ik van”, bekende Angela.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.