Iedereen had heel wat mooie dromen en toekomstplannen toen plots corona uitbrak. Sommige plannen moesten aan de kant worden gezet, andere plannen werden volledig van de baan geveegd.

Ook de trouwplannen van Hans Klok werden tijdelijk in de ijskast gestoken. Al is het koppel er nog steeds van overtuigd dat ze binnenkort samen in het huwelijksbootje zullen stappen.

Toen corona uitbrak moest Hans Klok terugkeren uit Las Vegas. Maar hij kreeg in Amsterdam de kans aangeboden tot een pikante latenightshow in de Harbour Club. Een club die vorig jaar dan weer de deuren moest sluiten.

De vijftien geplande shows konden niet meer doorgaan en dat is een serieuze teleurstelling voor Hans. Dat vertelt hij in Party.

“Er is begin augustus een zware explosie geweest. Een soort aanslag. Daarom willen we het zekere voor het onzekere nemen, maar het gevolg is wel dat 260 mensen hun werk niet meer hebben. Al ziet het er hoopgevend uit. Volgens de directie van de Harbour Club is alles in orde en staan de lichten op groen om weer open te gaan. Maar burgemeester Femke Halsema moet er nog een klap opgeven. Ik hoop dat ze dat wil doen.”

Ondertussen is er een beslissing genomen rond de Harbour Club en kreeg Hans het nieuws dat de club terug open mag. “Ik ben super opgelucht en ik hoop binnenkort mijn shows weer te kunnen hervatten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.