Twee mensen die ruzie maken, het is allemaal niet zo uitzonderlijk. Ook tussen bekende Nederlanders heerst er wel eens ruzie, ruzies die gelukkig ook heel vaak weer worden opgelost. Zo ook tussen Humberto Tan en Albert Verlinde.

Albert Verlinde beschuldigde Humberto ervan zich schuldig te hebben bevonden aan seksueel grensoverschrijdend gedrag. En dat kwam heel hard aan bij Humberto.

Ook kwa timing lag het niet perfect. Het gebeurde allemaal vlak nadat de misstanden bij ‘The Voice’ aan het licht waren gekomen. Humberto reageerde dan ook op Alberts beschuldigingen en beweerde dat ze klinkklare onzin waren.

Maar naast een reactie, diende Humberto ook klacht in bij de politie wegens laster. En dat zette Albert eraan om zijn ruzie met Humberto uit te praten. En er lijkt een verzoening in het verschiet.

Afgelopen zomer spraken de twee elkaar opnieuw tijdens het Amsterdam Diner, schrijft Party. “Humberto kreeg toen een heel mooie onderscheiding en toen ben ik op hem afgestapt. Op een gegeven moment kun je excuses blijven aanbieden, daarom zeg ik steeds: ‘Ik kan op mijn knieën de Mont Blanc gaan beklimmen nu, maar het houdt ergens op.’ Ik hoop nog wel op een uitgebreid gesprek, dus ja, we gaan het zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl