Aan stoppen denkt Hans Klok nog lang niet. Maar ooit komt er toch een dag waarop hij niet langer als illusionist zal kunnen optreden. En dan weet Hans al perfect wat hij zou willen gaan doen.

“Ik zou dan op een boerderij willen wonen met mijn vriend Dann en heel veel dieren. Wij hebben nu twee katten en een hond, maar op de boerderij wil ik een biggetje, een geitje en kippetjes”, begint Hans in Party.

Maar zo lang hij kan, wil hij toch liever blijven optreden. Klok denkt ook niet dat hij een leven kan hebben zonder de spotlights.

“Mijn rechter- en linkerhand Judith zegt altijd: ‘Als jij ooit in een bejaardentehuis terechtkomt, dan moet daar een podium staan zodat je kan blijven optreden.’ Je moet lekker bezig blijven. De Zangeres Zonder Naam, om een voorbeeld te geven, had nooit moeten stoppen. Het is het stomste wat zij gedaan heeft. Ze deed dat voor haar man, maar die overleed een jaar later. Daarna is ze echt weggekwijnd. Heel triest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.