Werk en privé wil Django Wagner liefst zoveel mogelijk gescheiden houden. Op het podium is hij een zanger, maar thuis is hij gewoon liefhebbende partner en vader van zijn kinderen.

“Er zit niet echt een verschil tussen die twee, want ik blijf wel mezelf. Ik bedoel dat ik thuis niet de artiest ben om het zomaar te zeggen. Ik moet mezelf thuis gewoon gedragen als een gezinslid”, klinkt het in Party.

Als Django laat heeft moeten optreden, kan hij het zich niet permitteren om lang in zijn bed te blijven liggen. Hij moet gewoon meedraaien met de rest van het gezin.

“Als ik een keer iets moet opruimen, moet ik iets opruimen. En wanneer ik mijn zonen ergens mee moet hepen, help ik ze daar ook mee. Zanger ben je als je buiten bent, maar man en papa ben je 24 uur per dag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.